malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] La CUP parla de racisme i repressió a la quarta assemblea oberta

La quarta assemblea oberta de la CUP, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'Ateneu El Rovell, ha servit per parlar sobre feixisme, repressió i racisme. L'activitat ha comptat, de fet, amb la participació de Carles Serra, professor de la Universitat de Girona i membre de l'Espai Antiracista de Salt i Girona.Publicat:
25-02-2019 / 12:30:57
Actualitzat:
25-02-2019 / 13:56:11

L'exemple de la tasca que desenvolupa l'Espai Antiracista de Salt i Girona ha servit per donar el tret de sortida a la quarta assemblea oberta de la CUP, que ha tingut lloc aquest cap de setmana. L'Espai aglutina persones amb diferents sensibilitats i procedències, que s'han unit per defensar la igualtat entre les persones sense importar el gènere, l'origen o la cultura. El professor Carles Serra ha explicat que "sembla que el racisme es legitima en determinades polítiques". "Hem de fer un discurs on seguim plantejant aquestes polítiques com a immorals que deneguen drets bàsics, fins i tot, drets humans a les persones", ha afegit Serra.

Per la seva part, Enric Zaldo, cap de llista de la CUP per a les properes eleccions municipals, ha assegurat que de repressió se n'ha de parlar "perquè l'estem vivint a nivell de país i amb miliants de la nostra candidatura".

Les assembles obertes que la CUP organitza els dissabtes, com la d'aquest cap de setmana passat, serviran al partit per acabar de perfilar el seu programa electoral per a les eleccions del 26 de maig.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits