malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] ASPRONIS celebra els seus 50 anys amb tota una sèrie d'activitats al mes de març

La Fundació ASPRONIS celebrarà els seus 50 anys amb tota una sèrie d’activitats a Malgrat de Mar durant el mes de març.

Aquest matí durant una roda de premsa, l’alcaldessa, Carme Ponsa, i el director general d’ASPRONIS, Francesc Durà, han explicat que l’objectiu d’aquests actes és donar visibilitat a la feina que fa l’entitat a Malgrat de Mar.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha recordat la forta implantació d’ASPRONIS al municipi on hi ha, a banda de les oficines centrals al polígon de Can Patalina, el Centre de Treball; el Servei Ocupacional d’Inserció i el Servei d’Inserció Laboral per a la inserció de les persones en empreses del territori.

Per a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, ASPRONIS treballa en l’atenció social en dos àmbits. S’ha encarregat dels infants amb necessitats educatives especials del casal municipal d’estiu durant els mesos de juliol i agost, i també s’ocupa d’unes hores anuals del Servei d’Atenció Domiciliària del programa PADAH per a la recuperació al domicili de residents al municipi que han rebut l’alta hospitalària de l’Hospital Comarcal de Calella. Es tracta d’una assignació d’hores d’atenció fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. ASPRONIS aporta atenció professional de treballadors familiars dels casos que se li assignen.  

El director general d’ASPRONIS, Francesc Durà, ha explicat la predisposició del consistori malgratenc a col·laborar sempre amb l’entitat.

Pel que fa als actes, el tret de sortida és aquest diumenge 3 de març a les sis de la tarda amb la projecció de la pel·lícula “Campeones” al Centre Cultural. Una sessió gratuïta tot i que les entrades es poden reservar prèviament al Centre Cívic o una hora abans de la projecció al Centre Cultural.Publicat:
25-02-2019 / 11:42:51
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La programació seguirà dijous 13 amb una xerrada on professionals i persones ateses de la Fundació explicaran els serveis amb veu pròpia. També es farà una exposició, “ASPRONIS en primera persona” del 14 al 30 de març a la Biblioteca La Cooperativa. Els actes inclouen també un cinefòrum amb The Sessions per abordar la sexualitat de les persones amb discapacitat. Serà el divendres 15 de març a les vuit del vespre al Centre Cultural. El debat posterior estarà conduït per la psicòloga i sexòloga Gemma Deulofeu, experta en sexualitat en persones amb discapacitat.

El diumenge 17 a les pistes esportives del Parc Francesc Macià de deu a dues del migdia es farà una marató de sang organitzada pels Bombers de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits