malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la presentació del llibre de Cristina Inés

'Felicidad... cargando' de la malgratenca Cristina Inés ja s'ha convertit en best seller

A Felicidad... cargando la malgratenca Cristina Inés recull la seva història personal de superació davant del càncer i les adversitats de la vida. Inés el va presentar divendres passat en una sala polivalent de l'Arxiu Municipal que es va omplir de gom a gom de persones que volien conèixer el llibre, que ja s'ha convertit en best seller, però, sobretot, per descobrir que un pot plantar cara a les dificultats que es trobi a la vida.Publicat:
25-02-2019 / 09:06:19
Actualitzat:
25-02-2019 / 10:53:10

La malgratenca Cristina Inés s’ha hagut d’enfrontar a dos càncers. Davant d’això, ella diu que hi ha dues possibilitats: que la malaltia acabi amb tu o bé que en tregui el millor. Ella va optar per aquesta última opció. En el transcurs de la presentació del seu llibre a Malgrat de Mar, Inés s'ha mostrat molt agraïda amb els malgratencs i malgratenques que li han donat suport. "Veus gent coneguda i no tan coneguda i et fan saber que ho estàs fent bé quan els veus amb les llàgrimes i compartint amb tu aquesta emoció, aquesta tristor, aquesta alegria, aquesta barreja de sentiments que comporta Felicidad... cargando", ha destacat Inés.

La presentació del seu llibre també va comptar amb la partcipació de la malgratenca Mònica Cabrera, supervivent de càncer, que va assegurar que Felicidad... cargando és "una injecció de vida, de felicitat i de realisme que no ens adonem que tenim al nostre voltant". També hi era Vanessa Nueda, autora del blog El crep de mi vida. Nueda va destacar la fortalesa de Cristina Inés.

Finalment, Jofre Serret, regidor de Salut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, va recordar que ell i Inés eren companys de pupitre. Serret va recordar la necessitat que les administracions treballin per "aconseguir els recursos econòmics necessaris per poder fer front a la investigació de la malatia del càncer".

Felicidad... cargando ja s'ha convertit en un dels llibres de no ficció més venuts. La seva autora, la Cristina Inés, ha avançat que no descarta continuar escrivint després de l'èxit d'aquesta primera publicació.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits