malgratcomunicacio.cat

En directe

El Showroom Outlet es va fer a la Torre de la Vídua de Can Sala

Comerciants i Ajuntament fan un balanç positiu del Showroom Outlet

La proposta ha comptat amb la participació d'una desena d'establiments, que s'han instal·lat, de manera extraordinària, a la Torre de la Vídua de Can Sala. Segons els comerciants i la regidoria de Comerç, el canvi d'escenari ha estat un encert.Publicat:
25-02-2019 / 08:39:04
Actualitzat:
25-02-2019 / 10:52:35

El Showroom Outlet d'Hivern, que va tenir lloc divendres passat, va oferir als clients ofertes de la temporada d'hivern de roba d'home, dona i infants, de sabates, bosses i altres complements en un escenari completament diferent al de les edicions anteriors. En aquesta ocasió els organitzadors han decidit canviar el Pavelló Municipal de l'avinguda de Tarragona per la Torre de la Vídua de Can Sala.

Ester Martínez, regidora de Comerç, n'ha fet un balanç positiu. Martínez diu que "s'ha fet una cosa diferent; s'ha intentat que l'ambient acompanyés quan es fan les últimes liquidacions de la temporada". "Estem contents perquè la gent ha gaudit venint a comprar en aquest espai tan agradable", ha afegit la regidora.

Per la seva part, Francesc Cano, president de l'Associació de Comerciants de Malgrat, ha destacat que els comerciants han pogut vendre. Cano, però, ha explicat que tot i que "al pavelló hi havia més comerços, no s'ha notat perquè l'espai és molt més recollit i més agradable".

L'activitat estava organitzada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Malgrat. Tant comerciants com regidoria de Comerç ja pensen en el Chill Outlet d'aquest proper estiu.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits