malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcaldessa Carme Ponsa a l'estudi d'Ona Malgrat

Baixen un 3,6% els robatoris a Malgrat de Mar al 2018

Malgrat de Mar és l’únic municipi del Maresme on els robatoris van disminuir l’any passat, en relació a 2017, dels pobles i ciutats que ahir estaven representats a la reunió que alcaldes i alcaldesses van mantenir amb el conseller d’Interior Miquel Buch per parlar de seguretat a la comarca. L’alcaldessa Carme Ponsa va aprofitar la trobada amb el conseller d’Interior per demanar que municipis com el nostre en què el 70% de les detencions les efectua la Policia Local puguin tenir accés a subvencions per a facilitar l'ampliació de la plantilla del cos.Publicat:
06-02-2019 / 10:50:03
Actualitzat:
06-02-2019 / 10:58:57

Segons dades de la Policia Local de Malgrat de Mar, els robatoris van baixar al municipi un 3,6% al 2018 en relació a l’any anterior. El delictes contra el patrimoni també es van reduir un 8,3%. Tot i les dades positives, unes de les poques que es van registrar a tota la comarca, l’alcaldessa Carme Ponsa assegura que “no s’ha de baixar la guàrdia”.

Ponsa també ha explicat que la Policia Local de Malgrat de Mar fa el 70% de les detencions al poble. La resta, el 30%, les efectua el cos dels Mossos d’Esquadra. Per això, l’alcaldessa va aprofitar la trobada amb el conseller d’Interior per demanar que municipis com el nostre puguin tenir accés a una subvenció que permeti poder augmentar el nombre d’efectius al carrer o disposar d’una bossa de policies locals interins per agilitar el procés d’incorporació d’agents al cos.

En el transcurs de la reunió d’alcaldes i alcaldesses maresmencs amb el conseller d’Interior, Miquel Buch va recordar que al 2019 hi haurà 500 Mossos d’Esquadra més al carrer i que l’any vinent, al 2020, se n’afegiran 750 més. En relació a l’augment de robatoris a la resta de la comarca, el conseller va explicar que hi havia un helicòpter vigilant les zones boscoses dels municipis de la comarca, per on suposadament accedeixen els delinqüents, i va parlar de la possibilitat de combinar la seguretat pública amb la vigilància privada.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits