malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: CUP Malgrat de Mar
Societat

La CUP considera que els actuals Serveis Socials s'han de transformar per ser una eina 'útil' a la ciutadania

La segona assemblea oberta de la CUP, celebrada el passat dissabte, ha debatut, entre altres, sobre els actuals Serveis Socials de Malgrat de Mar. I la principal conclusió és que, per la seva llarga situació de vulnerabilitat; insuficient personal per ràtio, poc desenvolupament de projectes o inexistència de transversalitat i de plans individualitzats, és necessari una transformació per tal de ser útil als ciutadans. Segons la CUP, "apostar pels Serveis Socials és apostar per les persones".

Una altra de les conclusions de l'assemblea oberta és que a partir de l'experiència d'algunes professionals del sector es fa pal·lesa que hi ha un gran desconeixement al voltant dels Serveis Socials a Malgrat de Mar, fins al punt que són moltes les persones que no acaben de tenir clar quins recursos ofereix l'administració pública en múltples situacions de risc social i vulnerabilitat.

Encara en matèria de Serveis Socials, els assistents a l'assemblea oberta han posat sobre la taula la possibilitat de mancomunar serveis amb altres municipis.

 


 Publicat:
05-02-2019 / 13:32:28
Actualitzat:
05-02-2019 / 18:19:32

En l'apartat d'Habitatge i Inserció Laboral com a conclusió destaquen la necessitat d'acabar amb els pisos buits i amb la precarització laboral.

El proper dissabte la CUP farà una nova assemblea oberta per parlar sobre qüestions de Territori, com ara Medi Ambient, Urbanisme i Residus. Es farà entre les 16 i les 18h a la Biblioteca La Cooperativa.
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits