malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Fundació ASPRONIS denuncia les greus conseqüències al sector social després de 10 anys de retallades

La Fundació ASPRONIS es mobilitza per denunciar la greu situació en què es troben les organitzacions i entitats dedicades a l’atenció i el suport a les persones amb discapacitat intel·lectual, discapacitat física, paràlisi cerebral/pluridiscapacitat o amb problemes de salut mental, així com les dedicades a l’atenció precoç.

ASPRONIS se suma, així, a les reivindicacions del sector que reclama la fi de la congelació i les retallades dels mòduls assistencials amb què la Generalitat finança els serveis, una situació que s’arrossega des de fa 10 anys i que compromet seriosament l’atenció dels col·lectius, tal i com ha explicat el director general d'ASPRONIS, Francesc Durà, durant una entrevista al programa La Jungla d'Ona Malgrat.

A més, aquesta entitat social parla de la greu situació en què deixa els Centres Especials de Treball (CETs) l’augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 900 euros, un fet que el sector celebra com a avenç social però que ha d’assumir sense cap tipus de mesura de finançament per part de la Generalitat ni de l’Estat.Publicat:
05-02-2019 / 11:10:35
Actualitzat:
05-02-2019 / 11:53:22

Per això, aquesta setmana, ASPRONIS posa en coneixement la situació que pateixen les entitats socials als ajuntaments de Malgrat, Palafolls, Blanes i Lloret de Mar –municipis d’on provenen més persones ateses o treballadors- i els demanarà una moció de suport dels plens municipals per sumar força en les reclamacions a les administracions catalana i central. La mobilització consistirà en el lliurament de mocions de suport als 4 ajuntaments de la zona, Blanes, Lloret de Mar, Palafolls i Malgrat de Mar. En el cas de Malgrat de Mar es farà aquest migdia a les portes del consistori. Una hora més tard ho faran a Palafolls.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits