malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: CUP Malgrat de Mar
Societat

La CUP aposta per "teixir xarxes que busquin la col·lectivitat" entre el món educatiu i el de les associacions

Els membres de la CUP han fet aquest dissabte la primera de les set assemblees obertes que faran al llarg dels propers mesos abans d’arribar a les eleccions del maig. A la primera, dedicada al món de l’educació i l’associacionisme, la CUP ha tret com a conclusió que cal  “teixir xarxes que busquin la col·lectivitat com a eix transversal” en aquests dos àmbits.  

Prop d’una vintena de persones han compartit opinions i experiències per anar construint el que la CUP considera “el Malgrat que volem”. Des de la necessitat de crear espais de participació ciutadana per infants i joves fins a l’estudi per implantar un Pla Educació d’Entorn. El que pretén aquesta proposta educativa és donar resposta a les múltiples necessitats de la societat i servir com a instrument per fer-ho d’una manera integrada i comunitària a partir de la coordinació i la dinamització de l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels alumnes.Publicat:
28-01-2019 / 10:53:33
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La primera assemblea oberta de la CUP també ha servit per fer balanç del que s’ha het en matèria educativa a Malgrat de Mar durant aquest 4 anys, en els que la CUP ha estat tant a l’oposició com a al govern. La CUP posa alguns exemples com ara que en matèria educativa, l’any 2016 i estant a l’oposició, es va aconseguir obrir la segona línia de P3 a l’Escola Marià Cubí. A més, s’ha reforçat el paper de l’educador social al servei GR (Gran Recorregut) i s’ha introduït l’Emociona’t Primària, eliminat anteriorment pel PSC. Es tracta d’un projecte socioeducatiu que treballa la gestió d’emocions i que està adreçat a infants de 8 a 12 anys. La CUP considera un èxit les millores introduïdes dins el marc del Casal d’Estiu que han garantit, entre altres, disposar de places reservades per a infants amb necessitats educatives.

La propera assemblea oberta tindrà lloc el proper dissabte 2 de febrer al Rovell, i tractarà diverses temàtiques: Serveis Socials, Inserció Laboral, Habitatge, Salut i Igualtat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits