malgratcomunicacio.cat

En directe

Acte de presentació llista CUP Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Enric Zaldo encapçala la llista de la CUP per a les municipals del 26 de maig

Els membres de la CUP han presentat aquest dissabte durant un acte celebrat a l'Arxiu Municipal els integrants de la seva candidatura per concórrer a les eleccions municipals del proper 26 de maig. 

El malgratenc Enric Zaldo encapçala la llista i li segueix en segon lloc Sergi Fuentes, Noemí Pineda en tercer lloc i Carola Sardà com a quarta d'una llista que aplega persones de diferents edats i professions, tal i com ha explicat Enric Zaldo.

Durant l'acte celebrat dissabte, els dos regidors del govern actual, Núria Casajuana i Paco Márquez, van fer balanç dels dos anys en què han estat al govern de Malgrat de Mar juntament amb JXM, ERC i PDeCAT posant en valor la feina que han fet a les regidories de Cultura, Solidaritat i Cooperació i Educació. Tots dos fèien un balanç positiu del pacte de govern que, segosn Márquez, ha permès trencar l'inèrcia de molts anys anys de govern socialista al poble basat en "el  clientelisme i els amiguismes". Com a exemples concrets, la CUP va parlar de la recuperació de la comissió de Reis o de Festes; de l'estudi per tornar a municipalitzar la llar d'infants, dels canvis al Casal d'Estiu amb places inclusives i la regulartizació laboral dels monitors, entre altres.

En declaracions a Ona Malgrat, el candidat de la CUP va dir que el partit defuig del "clientelisme que ha imperat a Malgrat els últims 40 anys amb el PSC". Segons Zaldo, la CUP té una visió global de poble, no es pensa en individual sinó de manera col·lectiva. Per això, ara hi ha el programa marc de la CUP que marca la ideoliga del partit  i, durant les properes setmanes, amb les assemblees que han programat s'aniran incorporant les idees dels ciutadans que encaixin amb l'ideari dels cupaires.

El portaveu de Guanyem Badalona en Comú, José Téllez, va assistir a l'acte de la CUP per explicar la seva experiència política a l'Ajuntament de Badalona. Va ser molt crític amb l'exalcalde Xavier García Albiol a qui considera "un mal ambaixador de la ciutat de Badalona". Téllez va posar de relleu el municipalisme i la política local com a eixos que han impulsat els grans canvis de la història al país.Publicat:
21-01-2019 / 10:50:28
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La CUP farà a partir d’ara una sèrie d'assemblees obertes. La primera d'elles està prevista per al proper dissabte 26 de gener per parlar d'associacionisme, educació i esport. Serà entre les quatre i les sis de la tarda al Centre Cívic.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits