malgratcomunicacio.cat

En directe

Carme Ponsa al programa La Jungla
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar farà una neteja en profunditat dels carrers

L'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha informat que l'Ajuntament iniciarà el pròxim mes de febrer una campanya de neteja en profunditat dels carrers del poble.La campanya inclourà la neteja de la calçada, de les voreres, del mobiliari urbà i en els casos que es consideri convenient, de grafits.

Segons ha explicat durant una entrevista a La Jungla d'Ona Malgrat, la neteja en profunditat es portarà a terme amb els carrers buits de vehicles i a més, es retiraran contenidors de residus. Segons ha explicat l'alcaldessa, s'informarà periòdicament dels carrers on es farà la neteja perquè no s'hi aparquin els cotxes. La neteja es farà amb una màquina i també amb aigua a pressió.Publicat:
14-01-2019 / 11:23:59
Actualitzat:
14-01-2019 / 11:41:22

Carme Ponsa ha detallat que aquest tipus de neteja ja es porta a terme, però que la idea és "fer una campanya d'una manera més exhaustiva i constant". "Hem dividit el poble en 3 sectors diferenciats en aquesta campanya, però els treballs de neteja es portaran a terme de manera simultània en diferents carrers dels 3 sectors.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits