malgratcomunicacio.cat

En directe

Juli Fernández signant el llibre d'Honor de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

El govern municipal trasllada a la Generalitat la necessitat de desencallar el tram zero de la riera

El delegat del Govern de la Generalitat Juli Fernández s'ha reunit aquest dimarts a la tarda amb el govern municipal a l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Fernández ha dit que, tot i que el tram zero de la riera no és de la seva competència, s'intentarà "fer avançar cap a un camí de negociació" amb l'objectiu de buscar-hi una solució. L'Ajuntament de Malgrat de Mar va interposar l'any 2017 un contenciós administratiu contra l'Agència Catalana de l'Aigua per haver incomplert el conveni que van signar les dues administracions l'any 2009 en què es comprometia a fer-se càrrec de l'execució de l'obra de rehabilitació del tram zero.Publicat:
09-01-2019 / 08:29:17
Actualitzat:
09-01-2019 / 09:35:22

Juli Fernández, delegat del Govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, va reunir-se ahir a la tarda amb l'alcaldessa Carme Ponsa i els regidors Ramir Roger, Neus Serra, Miquel Àngel Ruiz i Ester Martínez. El tram zero de la riera de Palafolls va ser un dels temes que es van posar sobre la taula. En aquest sentit, el govern municipal va explicar que l'Ajuntament i l'Agència Catalana de l'Aigua havien signat un conveni l'any 2009 en què l'ACA assumia el compromís d'executar l'obra de rehabilitació del tram. L'Ajuntament va considerar l'any 2017 que l'ACA havia imcomplert el conveni i, per tant, va decidir interposar un contenciós administratiu contra l'ens. L'ACA va demanar que s'aturés i va fer una proposta a l'Ajuntament, però l'actual govern municipal va considerar que rebaixava el compromís assumit l'any 2010 i, per tant, es va decidir reactivar el contenciós.

Davant d'aquesta situació, Fernández ha assegurat que s'intentarà fer "taules de treball amb l'Agència Catalana de l'Aigua i el departament de Territori per veure si son capaços de trobar vies que facin que sigui una realitat aquesta necessitat per Malgrat". "El que hem de fer és treballar per veure si trobem camins de solució", ha afegit Fernández.

La visita del delegat del Govern va acabar amb un passejada pels carrers del centre del municipi i pel tram zero de la riera de Palafolls per poder valorar in situ la necessitat que s'actuï en aquest espai.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits