malgratcomunicacio.cat

En directe

Recepció Reial a Can Campassol el 5 de gener de 2018
Societat

La Cavalcada dels Reis d'Orient posa el punt i final a les festes de Nadal

La Calvalcada de Ses Majestes els Reis d'Orient començarà a les sis de la tarda des del pavelló municipal de l'avinguda Tarragona. Anirà pel carrer Passada, la plaça de Josep Anselm Clavé, el carrer Girona, l'avinguda Mediterrània, l'avinguda del Carme, les Peixateries Velles, el carrer del Carme, carrer Fonlladosa, Joan Maragall i fins a la plaça de la Germana Campos.

Un cop acabada la cavalcada, els Reis de l'Orient hi seran al parc de Can Campassol per saludar a tots els infants que s'hi acostin fins allà.

Com cada any, la Policia Local de Malgrat de Mar ha preparat un dispositiu per garantir la seguretat al llarg de la cavalcada. A més, els dies previs s'ha instal·lat una senyalització especial i s'han repartit avisos als vehicles estacionats pels carrers afectats.

Recordem que encara avui divendres el Patge Reial recull les cartes dels infants malgratencs. Durant el matí a la plaça Germana Campos i a la tarda entre les sis i les vuit del vespre als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.Publicat:
04-01-2019 / 09:28:31
Actualitzat:
04-01-2019 / 10:25:41

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits