malgratcomunicacio.cat

En directe


Instal·len una nova àrea de recollida selectiva al passeig de Llevant

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha instal·lat una nova àrea de recollida selectiva al passeig de Llevant cantonada amb el carrer de Mar. Medi Ambient demana a la ciutadania que aquests dies de Nadal faci un consum responsable i que recicli tot allò que no es pugui reutilitzar.Publicat:
21-12-2018 / 11:50:46
Actualitzat:
21-12-2018 / 13:18:07

La Regidoria de Medi Ambient feia molt temps que treballava per col·locar aquesta àrea de recollida selectiva. L'objectiu d'aquest nou punt de recollida és donar suport als que actualment ja hi ha a la zona com, per exemple, els de Can Campassol, plaça de les Puntaires i els de l'aparcament de l'estació de trens.

L'empresa de recollida selectiva instal·la aquest matí els contenidors de les diferents fraccions -envasos, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta- i avui mateix a la tarda ja es podran utilitzar.

La Regidoria de Medi Ambient també aconsella, coincidint amb aquestes festes nadalenques, que es faci un consum responsable i demana a la ciutadania que, tot allò que no es pugui reutilitzar, es recicli correctament utilitzant els contenidors i els serveis que l'Ajuntament posa a l'abast de tothom.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits