malgratcomunicacio.cat

En directe


La plataforma Passeig Marítim per a Tothom desapareix

La plataforma Passeig Marítim per a Tothom ha anunciat a través de les xarxes socials que desapareix per "falta d'entitat jurídica pròpia i falta de representativitat com a associació". Joan Barrachina, portaveu de la plataforma, ha avançat que ara els veïns i veïnes afectats per les obres d'ordenació i rehabilització del Passeig Marítim crearan una associació.Publicat:
20-12-2018 / 13:54:44
Actualitzat:
20-12-2018 / 14:09:51

"No tenim capacitat decisòria perquè l'objecte de la contribució especial és individualitzat". D'aquesta manera, explica la plataforma Passeig Marítim per a Tothom a través de les xarxes socials que desapareix. Joan Barrachina, portaveu de la plataforma, ha dit que "han arribat al límit de la pròpia representativitat i acció jurídica". "Cada comunitat i propietari de forma individual ha d'actuar en base a allò que cregui", ha afegit Barrachina.

El portaveu de la plataforma ha avançat, però, que, tot i que la plataforma desapareix, "hi ha persones que volen començar a liderar el que possiblement acabi desembocant en una associació de veïns que pugui defensar i reinvidicar qualsevol tema". Barrachina ha assegurat que aquest és una opció que ja s'està gestant i que comptarà amb el suport dels membres de la que fins ara la plataforma Passeig Marítim per a Tothom.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits