malgratcomunicacio.cat

En directe


Les obres de rehabilitació del Passeig Marítim, pel 2019

L'adjudicació de les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, s'aprovarà avui en el transcurs del ple municipal. Segons ha avançat l'alcaldessa Carme Ponsa, l'empresa Rogasa serà l'encarregada de desenvolupar els treballs, que començaran més tard del previst perquè s'han hagut de resoldre diversos tràmits administratius.Publicat:
20-12-2018 / 11:43:18
Actualitzat:
20-12-2018 / 13:20:51

Les autoritzacions d'ADIF i de l'Agència Catalana de l'Aigua i la resolució que havia de fer el Tribunal Català de Contractes en relació a una recurs interposat per la Cambra Oficial de Contratistes d'Obres de Catalunya al plec de clàusules administratives del concurs per adjudar l'obra han fet endarrerir l'inici dels treballs d'ordenació i rehabilització del Passeig Marítim, segons l'alcaldessa Carme Ponsa. L'alcaldessa ha assegurat que aquest recurs els va arribar "per sorpresa" perquè no s'esperaven que això passés "quan s'havien seguit tots els processos que s'havien demanat". "Tot i que l'empresa va posar el recurs fora de termini, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ho havia de resoldre igualment", ha detallat Ponsa.

Tot plegat ha fet que les obres de rehabilitació del Passeig Marítim no s'iniciessin al novembre, tal i com s'havia previst inicialment. Després del ple municipal d'avui, en què s'aprovarà l'adjudicació de l'obra a l'empresa Rogasa, hi haurà quinze dies d'exposició pública. La previsió és que al gener es pugui signar el contracte amb l'empresa adjudicatària i comencin els treballs.

L'alcaldessa Carme Ponsa no ha garantit que la primera fase del projecte, la que contempla l'actuació entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, estigui enllestida per Setmana Santa. Tot i això, Ponsa recorda que "és un Passeig Marítim que fa molts anys que necessita una reforma integral i que tots hem d'entendre que aquesta obra tan important, una de les més grans que s'ha fet a Malgrat de Mar en molt temps, s'ha de tirar endavant sigui com sigui". "Ja farem el que poguem per tal que la temporada turística es vegi el menys afectada possible", ha afegit Ponsa.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits