malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar prepara la seva participació a la 4a Marató de l'Estalvi Energètic

Es tracta d'una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. Malgrat és el municipi més petit dels 10 de tot Catalunya que hi participen -inclosa la ciutat de Barcelona. Enguany s'afegeixen l'edifici de l'Ajuntament, el Centre Cívic i l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, que hi participaran juntament amb les escoles públiques, el Mare de Déu de Montserrat i el Marià Cubí.

 Publicat:
14-12-2018 / 13:05:09
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Al febrer d'aquest 2018 Malgrat de Mar va participar amb 5 equipaments municipals - Biblioteca La Cooperativa, el Pavelló Germans Margall, el Pavelló Municipal i les escoles públiques Marià Cubí i Soler i Mare de Déu de Montserrat. Els diners de l'estalvi que es va aconseguir s'ha destinat enguany a adquirir 10 estufes eficients que estan en servei de prèstec, que gestionen els Serveis Socials municipals, a famílies que pateixen pobresa energètica. Amb l'estalvi del primer any es van fer auditories a llars amb pobresa energètica.

La marató d'estalvi energètic, que és una iniciativa de l’empresa L’Origen, hi participaran 10 ajuntaments, entre ells el de Barcelona, i dels quals Malgrat de Mar és el municipi més petit. La iniciativa d’afegir-se a aquesta campanya ha estat de la Regidoria de Medi Ambient. Per participar-hi, l’Ajuntament ha d’aportar informació sobre les dades dels equipaments i consums dels mesos de febrer dels últims 3 anys, i el compromís de destinar l'estalvi a combatre la pobresa energètica. Ho ha explicat el responsable de l'empresa L'Origen, Eloi Burriel durant una entrevista a l'Informatiu Migdia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits