malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Xerrada sobre la motivació dels fills en els estudis a càrrec del coach Carles Ventura

Avui dijous es fa una xerrada amb el títol: Com puc motivar als meus fills en els estudis? Importància de l'equilibri personal del fill (cos, ment, cor i interior) a càrrec del coach de joves i conferenciant Carles Ventura. La xerrada es farà a la Biblioteca La Cooperativa a les 19 h. Es tracta d'una nova acció inclosa en els recursos que ofereix la Diputació de Barcelona a les famílies. En aquest cas, aquesta xerrada l'han demanat des de l'AMPA de Maristes-Sant Pere Chanel, tal i com ha explicat la regidora d'Educació, Núria Casajuana. Precisament, Casajuana ha destacat que de cara a l'any vinent es vol que les AMPES de tot el municipi informin prèviament al consistori per poder consensuar i oferir les activitats de manera unitària per a tots els centres educatius ja que els temes abordats són d'interès general.

Casajuana també ha parlat sobre la xerrada d'avui que va més enllà de donar consells sobre classes de reforç i mira més cap a aspectes interiors dels nens i nenes.

La Regidoria d'Educació posa a l'abast de les famílies un cicle de recursos de suport que pretén ser un espai de formació i d’intercanvi.

En el marc d'aquests recursos, també es va fer una sessió de teatre-debat amb el títol Mare... el pilar de la família el passat 27 de novembre. Aquesta sessió va ser la primera i va reflexionar i debatre al voltant del paper de la mare a l'educació des d'una mirada feminista.Publicat:
13-12-2018 / 09:19:39
Actualitzat:
13-12-2018 / 11:31:29

Avui passa per l'Informatiu del Migdia el coach Carles Ventura per parlar de com planteja la xerrada d'aquesta tarda a la biblioteca malgratenca.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits