malgratcomunicacio.cat

En directe

Presentació calendari solidari Fundació ASPRONIS
Societat

La Fundació ASPRONIS vendrà el seu primer calendari solidari al mercat de Sant Nicolau aquest dijous

la Fundació ASPRONIS ha presentat el seu primer calendari solidari amb la finalitat de sufragar les despeses del viatge a Abu Dhabi de dues esportistes del Club Esportiu. Rosa Sánchez i Susana Becerra representaran Special Olympics Espanya als Jocs Mundials Special Olympics que es disputaran a la capital dels Emirats Àrabs el proper mes de març.

L’estada durant els Jocs està coberta per l’organització però les jugadores han d’assumir els desplaçaments, un cost molt elevat. El calendari té un preu de venda de 5€ i la recaptació que s’aconsegueixi també estarà destinada a la compra de material o al transport del Club Esportiu per al 2019.

Aquest és el primer calendari que la Fundació ha elaborat amb el propòsit de captar fons per a finalitats de caràcter just i solidari que donin més oportunitats a les persones per a la seva inclusió. Enguany que ASPRONIS celebra el seu 50è aniversari es proposa elaborar un calendari cada any amb diferents finalitats o motius dins l’organització.Publicat:
04-12-2018 / 10:54:48
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La presentació d’aquest calendari s’ha fet aquest dilluns a la Biblioteca Comarcal de Blanes i ha estat el tret de sortida a una exposició de fotografies del calendari, del making off, de la història del Club Esportiu i material divers que es podrà veure fins al 7 de gener a biblioteca blanenca.

El calendari ha comptat amb la col·laboració solidària d’esportistes d’elit de les disciplines en què entrenen els jugadors del Club Esportiu El Vilar d’ASPRONIS: la top Marta Marrero en pàdel; l’olímpic Àngel Mullera en atletisme; les germanes Blanca i Lara Lucas, campiones per parelles en bàdminton; el regatista Àlex Muscat, campió de la categoria Finn, en vela; Sergi Fernández, porter del FC Barcelona Lassa en hoquei; el pioner esportiu i expresident del CE El Vilar, Xavier Oms, i el periodista de TV3, el blanenc Rafel Bagot, que va ser l’encarregat de conduir l’acte.  Els professionals especialitzats en fotografia esportiva Rubén Garcia, Isaac Navarra i David Grau –GNG Foto- són els autors de les imatges que il·lustren el calendari solidari.

Els punts de venda són les fires de Nadal de Sant Nicolau a Malgrat de Mar aquest proper dijous, a Tossa de Mar del 6 al 9 de desembre i els centres de la Fundació ASPRONIS a Blanes, Palafolls, Malgrat i Santa Coloma de Farners, entre altres.

A la presentació d’aquest calendari van assistir diversos membres del govern de Malgrat de Mar. Concretament, l’alcaldessa, Carme Ponsa i els regidors Miquel Àngel Martínez i Jofre Serret.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits