malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Policia Local de Malgrat de Mar celebra la seva diada

Els agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han celebrat aquest divendres la seva tradicional diada. Es tracta d'un acte en què es lliuren diferents distincions i reconeixements als agents que durant la seva tasca professional han destacat pel seu servei al bé comú.

El dia de la Policia Local de Malgrat de Mar també ha fet distincions ciutadanes com la que han rebut els alumnes de tercer d'ESO de les Escoles Fonlladosa pel seu projecte sobre els camins escolars.

El cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Quim Martínez, ha volgut "fer una crítica policial" a la situació que es viu a Catalunya i Espanya. Martínez ha destacat que al país 9 de cada 10 comandaments són gestors que mai no han anat en cotxe patrulla i molts no trepitgen el carrer. Un altre factor negatiu del sistema de seguretat és, segons Martínez, que els comandaments de l'escala intermitja fan horari d'oficina, fent "poc honor" a la dita que la Policia treballa 24 hores els 365 dies l'any.

Quim Martínez considera que el model policial del segle 21 "demana que la seguretat ciutadana estigui basada en la prevenció i reacció, és a dir, ser visibles per als ciutadans i a més estar preparats per respondre davant un fet delictiu de manera àgil i eficaç. El 90 per cent del temps dels policies ha de ser al carrer". Segons ell, si no es canvia de rumb en els propers anys, els índexs de delinqüència es dispararan.Publicat:
30-11-2018 / 13:49:44
Actualitzat:
30-11-2018 / 14:33:21

L'acte, que ha estat presidit per l'alcaldessa, Carme Ponsa, ha comptat amb bona part dels agents del cos que han lluït l'uniforme de gala i també per policies locals dels municipis veïns així com agents dels Mossos d'Esquadra i representants de la Guàrdia Civil. També han assistit diversos regidors del govern i de l'oposició.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits