malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Meteomar estrena web i aplicació per al mòbil

El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, el Meteomar, ha estrenat web i una aplicació mòbil que permetrà a les policies i serveis de protecció civil locals estar en tot moment informats de les situacions meteorològiques de risc. A partir d’ara, tots els maresmencs i maresmenques poden seguir les incidències del temps i la previsió meteorològica de qualsevol municipi de la comarca a través del web: meteomar.cat.

Els ajuntaments, a més, si es donen d'alta com a usuaris del servei podran disposar d'informació "premium" amb més dades,  previsions personalitzades, alertes i un seguiment minut a minut davant de situacions de risc.Publicat:
29-11-2018 / 10:39:47
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Maresme, una comarca que anys enrere era notícia per les rierades, torna a estar considerada com a territori molt vulnerable als efectes del canvi climàtic. L'anàlisi dels episodis viscuts en els darers dos anys, com ha destacat el president de l’ens supramunicipal, Josep Triadó, corrobora que els consistoris hauran d'estar preparats per gestionar epìsodis de pluges torrencials, onades de calor i activar els mecanismes de protecció de les persones i els béns.

El Consell Comarcal facilita informació propera i fiable gràcies a les 14 estacions meteorològiques que hi ha desplegades al territorio.

Segons l'històric de dades del servei de meteorologia comarcal, aquest 2018 el Maresme està batent records tant pel que fa a temperatures com a pluviometria i intensitat de precipitacions. Pel que fa a la primera, la comarca va començar el mes d'agost registrant 6 nits amb temperatures mínimes superios als 25ºC. Aquestes situacions, que en meteorologia es coneixen com a "nits tòrrides",  tenen un efecte molt clar sobre el benestar de les persones i, en especial sobre les més vulnerables com ara les persones grans, els nens i els ciutadans en situación de pobresa energètica.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits