malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Jaume Alonso Cuevillas: "Ens enfrontem a uns mesos que seran molt durs"

Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l'equip jurídic de l'expresident Carles Puigdemont, va explicar ahir a Malgrat de Mar la situació jurídica en la que es troben els presos i exiliats polítics. Cuevillas va assegurar que cap al gener "començarà un judici que serà més que la posada en escena d'una condemna que ja està decidida". L'advocat va protagonitzar ahir a la nit l'acte Qüestió de Justícia, organitzat per Junts per Catalunya - PDeCAT.Publicat:
28-11-2018 / 08:27:19
Actualitzat:
28-11-2018 / 09:29:49

La sala polivalent de la biblioteca La Cooperativa es va omplir ahir a la nit de gom a gom per escoltar Jaume Alonso Cuevillas, advocat de l'equip jurídic de l'expresident Carles Puigdemont. Cuevillas va destacar que "ha acabat una instrucció absolutament irregular" i que ara començarà "un judici molt dur perquè durarà entre tres i quatre mesos amb sessions de matí i tarda, quatre dies per setmana o cinc; serà dur pels presos i pels advocats". "Impossibilitarà també la correcta preparació del judici perquè advocats i presos no tindran ocasió de poder preparar i comentar la darrera sessió", ha afegit l'advocat.

Cuevillas ha assegurat que dels 35 anys que porta exercint la professió, els "34 primers no compten perquè hem assistit a situacions tan surrealistes que costa veritablement creure el que estem vivint". En aquest sentit, l'advocat ha fet referència a l'aplicació de tipus penals, que segons ell, "no s'han donat de cap de les maneres". També ha assegurat que "es tergiversen els fets i es manté un discurs que hi ha hagut un cop d'estat quan no n'hi ha hagut cap". Cuevillas considera, a més, que "tampoc hi ha hagut cap violència".

L'acte Qüestió de Justícia va comptar amb una presentació a càrrec de Neus Serra, regidora del PDeCAT a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, i amb la intervenció de Jofre Serret, candidat a l'alcaldia de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits