malgratcomunicacio.cat

En directe

Núria Casajuana als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa el projecte socioeducatiu GR

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha iniciat aquest dilluns una nova edició del Projecte GR, un servei socioeducatiu per acompanyar als infants i joves en el seu itinerari formatiu i  per a la millora del seu nivell educatiu.

Tal i com ha explicat la regidora d'Educació, Núria Casajuana, el projecte treballarà en dues línies diferenciades: Èxit Primària i Secundària, com a reforç escolar fora de l'horari lectiu i Emociona't Primària per a la gestió de les emocions, adreçat a infants d'entre 8 i 12 anys.

El projecte GR s’emmarca dins les actuacions municipals encaminades a la millora de l’èxit educatiu i de prevenció de l’abandonament escolar prematur, impulsades per les Regidories d’Educació, Infància i Acció Social i Ciutadania i que compta amb el treball en xarxa i coordinat entre l’Ajuntament i els centres educatius del municipi.

Les accions Èxit Primària i Secundària es duran a terme a les instal·lacions del Centre Cívic, de dilluns a dijous de 16.45 h a 19.15 h. El projecte Emociona’t es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola Municipal d’Adults-Cases dels mestres els dissabtes de 10 h a 13 h.

Segons la Regidoria d'Educació, aquest curs escolar el Projecte GR s’ha iniciat amb unes setmanes de retard respecte la data d’inici prevista "per tal de comprovar les solvències tècniques de les empreses que es van presentar al concurs públic, per l'aplicació de la Llei de Contractes del Sector Públic i els seus terminis".Publicat:
27-11-2018 / 11:31:44
Actualitzat:
27-11-2018 / 12:15:12

De manera paral·lela, també es faran xerrades als centres educatius. La Fundació privada Assistència i Gestió Integral serà l’encarregada de gestionar el Projecte GR durant aquest curs.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits