malgratcomunicacio.cat

En directe

Ana Vega al seu pas per La Jungla
Societat

[ÀUDIO] La regidora malgratenca Ana Vega fa balanç del XV Congrés del PP de Catalunya

La regidora del PP a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ana Vega, ha participat aquest cap de setmana al quinzè Congrés del PP de Catalunya en què ha sortit escollit el diputat Alejandro Fernández com a nou president dels populars catalans. Vega ha estat dins l’equip organitzatiu del congrés en què els compromissaris han escollit per un 97,1 per cent Fernández com a nou president del PP de Catalunya en substitució de Xavier García Albiol que ara centrarà els seus esforços en recuperar l’alcaldia de Badalona.Publicat:
12-11-2018 / 11:19:33
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Ana Vega ha estat la primera vegada que ha format part de l'organització d'un congrés del partit. Durant una entrevista a La Jungla ha reconegut "que ha estat un cap de setmana molt cansat però satisfeta perquè ha estat un èxit". Els reptes passen per reestructurar tot el PP de Catalunya "i intentar guanyar el que hem perdut". Segons ella, el partit ha incorporat molta gent jove i també persones del Maresme.

Per a Ana Vega, el canvi significatiu està en què "ara s'ha escoltat les bases", l'Alejandro Fernández "ha treballat des de sempre molt les bases del partit".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits