malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell informatiu de l'acte

L'obra de Francesc Grau i Viader, aquest dissabte a La Barretina

La seu de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella acollirà aquest dissabte la presentació de les obres Dues línies terriblement paral·leles i Rua de captius de l'escriptor i periodista calellenc Francesc Grau i Viader. L'acte començarà a les 20h.Publicat:
09-11-2018 / 12:01:29
Actualitzat:
09-11-2018 / 12:23:31

Anna Grau, filla de l'autor, i la historiadora malgratenca Sònia Garangou s'encarregaran de fer la presentació d'aquestes dues obres de l'escriptor i periodista de Calella.

Francesc Grau i Viader va lluitar a l'exèrcit de la República i va ser empresonat per les tropes franquistes. Posteriorment, es va haver d'incorporar a l'exèrcit fins al juny de 1945, moment en què es va llicenciar. Anys després va ser elegit secretari de la Cooperativa l'Amistat de Calella, on va crear la secció de cultura i un certamen literari. Va obtenir el títol de professor de català i va fer classes a les biblioteques de Calella, Pineda de Mar i Tordera.

Grau va ser cofundador de la revista La Tralla de Calella; va col·laborar a la revista literària El Pont i en la d'història L'Avenç, editades a Barcelona; i va dirgir la revista calellenca El Nunci. També va guanyar els premis literaris Puig i Llensa de narració, el Josep Amatller d'assaig i el de novel·la curta Manuel Cerqueda. El 25 d'abril de 1993 va rebre la primera Medalla d'Or de la ciutat atorgada per l'Ajuntament de Calella.

 


 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits