malgratcomunicacio.cat

En directe

Carles Garcia als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Carles Garcia, cap del Servei d'Espais Verds de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

El Servei d'Espais Verds de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha portat a terme un nou tractament biològic per combatre la processionària de pins i cedres a Malgrat de Mar. S'ha actuat sobre 121 pins i 5 cedres del Parc del Castell, carrer d'Antoni Gaudí, Parc de Can Campassol, plaça d'Incisa in Val d'Arno, Passeig Marítim i avinguda dels Pins.

El producte que es fa servir per al tractament biològic és innocu per a les persones, els animals i per a la gran majoria d'insectes. Com s’ha fet aquest tractament? Avui li ho hem preguntat al Carles Garcia, cap del Servei d’Espais Verds de Malgrat de Malgrat.

Segons ell, aquest bacteri actua com un verí estomacal d’alta especificitat i eficàcia contra les erugues. Després de la ingestió de l’eruga, d’alguna part de la planta tractada amb el producte, aquesta deixa de menjar unes hores després i en 2 o 3 dies moren per deshidratació. El vent i la pluja poden disminuir significativament l’activitat biològica per això és molt important escollir les dates d’aplicació. El tractament s'ha de fer en la primera fase de desenvolupament de les erugues i s’ha d’aplicar a primera hora del matí o a última de la tarda, perquè la seva degradació és molt ràpida.Publicat:
05-11-2018 / 10:46:46
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits