malgratcomunicacio.cat

En directe

Terrenys on s'ha de construir l'espai polivalent

Les obres de construcció del nou espai polivalent començaran aquest desembre

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme i Obra Pública, ha detallat que només falta un informe de mines per poder adjudicar l'obra de construcció de l'espai polivalent, que s'ubicarà al costat del Camp Municipal d'Esports. Castellà assegura que en quatre mesos la fisonomia d'aquella zona del barri de Malgrat Nord haurà canviat de manera significativa.Publicat:
30-10-2018 / 08:23:32
Actualitzat:
30-10-2018 / 08:47:39

"Estem pendents d'un informe de mines, que sabem que ja està signat, i l'hem de rebre per poder adjudicar ja les obres a una empresa", detalla la regidora Mireia Castellà en relació a la situació actual del projecte de construcció d'un espai polivalent al costat del Camp Municipal d'Esports. Castellà ha assegurat que l'obra s'iniciarà aquest any, "en un mes màxim".

Aquesta no és, però, l'única actuació que hi ha prevista en aquesta zona del barri de Malgrat Nord. Les obres d'obertura de l'avinguda de la Mediterrània ja han començat i, segons ha explicat Mireia Castellà, aviat s'iniciarà la segona fase de la reforma i ampliació del cementiri municipal i es construirà una rotonda al final de l'avinguda del Carme. Castellà diu que "en qüestió de quatre mesos es veurà un canvi molt significatiu de millora tant pel barri com pel municipi".

La regidora Mireia Castellà ha fet aquestes declaracions en el transcurs de l'espai polític que el programa La Jungla d'Ona Malgrat inclou cada dimecres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits