malgratcomunicacio.cat

En directe

Rosa Tarré als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Rosa Tarré, Coordinadora de la Unitat Social de la CSMS. L'Ajuntament de Malgrat de Mar renova el Programa d'Atenció al Domicili a l'Alta Hospitalària

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha signat aquest matí la renovació del conveni que manté amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per a la realització del Programa d'Atenció al Domicili a l'Alta Hospitalària, el PADAH. Un projecte que es va posar en marxa fa dos anys a Calella i que des del juliol de l'any passat es va implementar a Malgrat de Mar. En els últims mesos també s'han afegit els Ajuntaments de Tordera i Pineda de Mar.

L'objectiu, tal i com ha explicat Rosa Tarré, Coordinadora de la Unitat de Treball Social de la CSMS, és donar resposta a les persones que per un motiu de salut han patit una vadallada funcional, i a l'alta hospitalària, necessiten reorganitzar-se per poder ser ateses a domicili. En el cas de Malgrat de Mar, durant l'any passat va atendre una trentena de persones.

Durant la signatura del conveni, el regidor de Salut, Jofre Serret, ha valorat molt positivament la renovació del conveni per "donar continuïtat a un servei social i sanitari que ajuda a moltes persones". A més, ha destacat la coordinació que es produeix entre l'Ajuntament i l'Hospital de Calella i el CAP de Malgrat de Mar. També ha animat altres ajuntaments perquè s'hi sumin al projecte per evitar la discriminació entre els ciutadans dels diferents municipis de l'Alt Maresme. 

 Publicat:
09-10-2018 / 12:43:27
Actualitzat:
09-10-2018 / 14:35:45

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits