malgratcomunicacio.cat

Les obres de millora del carrer del Segre han començat avui

La remodelació del carrer del Segre s'inclou en el projecte d'intervenció integral al barri del Castell i la Verneda i es preveu que s'allargui uns tres mesos, aproximadament. Mentre durin les obres, es tallarà la circulació de vehicles a l'entorn del vial afectat pels treballs i el carrer del Montnegre canviarà el seu sentit de circulació habitual.Publicat:
31-01-2014 / 12:38:42
Actualitzat:
03-02-2014 / 12:47:36

L'obra de remodelació del carrer del Segre és fruit d'un llarg procés de participació del veïnat i aposta per la convivència equilibrada i pacífica entre vianants i vehicles. Per això, preveu la implantació d'una plataforma única realitzada amb asfalt colorejat tal i com es va dur a terme als carrers del Llobregat i del Castell. El projecte, que ha deixat el màxim nombre possible de places d'aparcament, també contempla la incorporació d'arbrat, mobiliari, espais d'estada i relació ciutadana i baranes que ajudaran els vianants a superar el pendent que en algun punt supera el 20%. A més, s'hi col·locaran materials antilliscants.

Per tal de dur a terme aquests treballs, la Policia Local tallarà la circulació de vehicles a l'entorn del carrer del Segre de manera permanent mentre durin les obres. També quedarà prohibit l'estacionament en tot el vial afectat i al primer tram del carrer del Besòs, entre el Segre i el Montnegre. Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a la zona, es canviarà el sentit de ciruclació del carrer Montnegre.

Les obres de millora del carrer del Segre, que s'han iniciat avui i s'allargaran uns tres mesos, tenen un cost segons projecte de 100.163,33 euros i han estat adjudicades a l'empresa Excavacions Bermúdez per un import de 56.592,28 euros, representant una baixa del 43,5%. La redacció del projecte de l'actuació ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits