malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat de Mar revalida les 4 Flors d'Honor que atorga el projecte Viles Florides

Malgrat de Mar és un dels 12 municipis de Catalunya que encapçala el rànquing de Viles Florides. El projecte, promogut per la Confereració d'Horticultura Ornamental de Catalunya, reconeix els pobles que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. Ester Martínez, regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, fa una crida a la ciutadania "per mantenir nets i endreçats els espais públics del poble".Publicat:
08-10-2018 / 13:31:46
Actualitzat:
08-10-2018 / 14:19:33

El lliurament de les Flors d'Honor, que atorga la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) a través del projecte Viles Florides, va tenir lloc divendres passat en un acte celebrat al Castell de Vila-Seca. Ester Martínez, regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, hi va assistir juntament amb el cap del servei municipal d'Espais Verds, Carles García. Martínez diu que recollir aquest guardó "és un orgull i un honor". "És molta la feina que es fa al municipi en matèria de parcs i jardins i les valoracions que fa el jurat quan ens visita són molt dures i crítiques", ha afegit Martínez. La regidora també ha recordat que mantenir nets i endreçats els espais verds del nostre municipi "és responsabilitat de tots".

L'acte de lliurament dels guardons va ser presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, i pel president de la CHOC, Sito Vilarrubla.

Les Flors d'Honor es lliuren segons el criteri d'un jurat especialitzat de la CHOC. Malgrat de Mar és un dels 12 municipis catalans que té 4 Flors d'Honor, el màxim que s'ha atorgat fins ara. Actualment, hi ha 50 municipis amb 3 Flors d'Honor; 52, amb dues i 6 amb una. 10 municipias més, s'han adherit al moviment en els darrers mesos i la seva valoració es farà en l'edició de 2019. En total, ja són 130 pobles i ciutats treballen per fer créixer el verd a Catalunya.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits