malgratcomunicacio.cat

En directe

Representants de l'Obra Social

L'Obra Social "la Caixa" lliura 6.000 euros a l'Ajuntament per al nou servei de banc d'aliments

Amb aquests diners Acció Social i Ciutadania canviarà el model de l'actual banc d'aliments, que passarà a tenir un format de supermercat i obrirà al carrer Indústria. El govern municipal també ha aprovat aquesta setmana en Junta de Govern Local la memòria de les obres de condicionament del local. La previsió és que aquests treballs comencin abans de final d'any.Publicat:
03-10-2018 / 10:34:52
Actualitzat:
03-10-2018 / 11:54:20

Amb els 6.000 euros que l'Obra Social "la Caixa" ha lliurat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar es crearà un nou espai en forma de supermercat que permetrà a les famílies que ho necessitin adquirir aliments a canvi de punts. Jofre Serret, regidor d'Acció Social i Ciutadania, assegura que es dignificarà el servei. "Podran accedir als aliments com qualsevol família convencional que va al supermercat i escull allò que necessita", ha detallat Serret. El servei es continuarà donant conjuntament amb Càritas, i els treballadors i educadors socials de l'Ajuntament.

El supermercat s'ubicarà en un local del carrer Indústria. Precisament, la Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts la memòria dels treballs per arranjar l'espai que ha llogat l'Ajuntament. L'obra costarà 20.136,76 euros i començarà abans que acabi aquest 2018. Serret ha destacat que serà "un espai proper al centre, gran, que permetrà tenir un espai d'emmagatzematge, que fins ara no teníem".

La previsió de la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania és que el servei entri en funcionament al local del carrer Indústria a començaments de l'any vinent.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits