malgratcomunicacio.cat

En directe

Sessió extraordinària del ple, ahir al vespre
Societat

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar aprova la licitació de les obres de reforma del Passeig Marítim

El ple de l'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar ahir al vespre la licitació de les obres del projecte de reforma i rehabilitació del Passeig Marítim. Va ser durant la sessió extraordinària i va tirar endavant gràcies als vots de l'equip de govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP. Els regidors del PSC i el PP, a l'oposició, van votar-hi en contra.

Durant el debat plenari, els regidors de l'equip de govern van defensar el procediment seguit fins arribar a la licitació de les obres i van posar de relleu la necessitat de tirar endavant "un projecte molt necessari per al poble". Des de l'oposició es va tornar a retreure "les presses" amb que es vol tirar endavant sense comptar amb cap tipus de subvenció.

La sessió es va viure amb moments de tensió fins al punt que l'alcaldessa va haver de fer un recés de 5 minuts per calmar els ànims. Entre el públic hi havien veïns afectats per les contribucions especials exhibint cartells en què es podia llegir, entre altres, "No impostos especials" o "No contribucions especials".

D'altra banda, el portaveu de la "Plataforma per un passeig marítim de tothom i per a tothom", Joan Barrachina, ha confirmat a Ona Malgrat que ja han demanat de manera formal, a través d'instància, la creació d'una comissió de seguiment de les obres. Segons Barrachina, l'objectiu és que els veïns puguin participar de manera paral·lela en el procés d'execució de les obres. En tot cas, el portaveu de la plataforma veïnal recorda que aquesta serà "una comissió només consultiva que es fa en el marc de la participació ciutadana".Publicat:
21-09-2018 / 10:20:11
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits