malgratcomunicacio.cat

En directe

L'oposició en bloc va votar en contra del pressupost de 2014 al ple de desembre

L'oposició en bloc lamenta que el govern la desqualifiqui i la tracti amb menyspreu

Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa expliquen en un comunicat que han votat en contra del pressupost de l'Ajuntament per al 2014 "pel fons i les formes" del govern, format pel Partit Socialista de Catalunya i el Partit Popular.Publicat:
29-01-2014 / 12:40:42
Actualitzat:
29-01-2014 / 13:07:08

En aquest document, els tres grups polítics municipals a l'oposició expliquen que el govern els ha desqualificat i menyspreat durant tot el procés de negociació i debat de les ordenances municipals i del pressupost per a l'exercici de 2014.

CiU, ERC i ICV-EUiA asseguren que davant la proposta que van fer de reduir la pressió fiscal sobre el conjunt de la ciutadania, l'actitud de l'equip de govern s'ha tornat "intransigent en el contingut, inacceptable en les formes i decebedora en el resultat". En aquest sentit, els tres grups remarquen que se'ls demana una "claudicació" i no una "negociació".

L'oposició recorda, a més, que ha votat en contra del pressupost per al 2014 que ha presentat l'equip de govern perquè considera que "neix mort" ja que "té el seu origen en unes ordenances imposades i alterades mitjançant decret d'alcaldia".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits