malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Nova convocatòria de l'Acredita't

La Generalitat ha obert un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre aquelles persones que han adquirit competències professionals en el lloc de feina, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, però que no tenen l'acreditació oficial. 

El termini per presentar una sol·licitud per prendre part en el procediment d'avalució i acreditació és fins 30 de setembre. El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar és un punt d'informació i orientació reconegut per el Institut Català de Qualificacions Professionals de la Generalitat.

S’hi poden presentar les persones que vulguin obtenir una acreditació oficial, sempre i quan disposin dels requisits d’experiència professional en algun dels tres sectors que es convoquen que són els esports, la dependència i les instal·lacions.

Ho explica el regidor d’Inserció Laboral, Jofre Serret.

Les persones interessades a participar han de presentar la seva sol·licitud de preinscripció fins al 30 de setembre. El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar oferirà dues sessions informatives sobre aquest procés d'avaluació i acreditació de competències professionals 2018 el divendres 21 de setembre  a les 9 h i a les 12 h.

Les persones interessades han de confirmar la seva assistència degut a l'aforament limitat de l'aula, enviant un correu electrònicinserciolaboral@ajmalgrat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, telèfon i mail de contacte, així com el sector en el que es voldria acreditar.

 Publicat:
19-09-2018 / 10:13:53
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits