malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar organitza un taller de participació ciutadana

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat un taller de participació ciutadana amb l’objectiu d’oferir eines i conceptes sobre aquesta matèria, segons ha explicat el regidor de Participació, Ramir Roger.

El taller estarà impartit per experts en participació i, entre altres, explicaran quins són els beneficis de la participació  i a través de quines eines i mecanismes es pot participar per tal que sigui eficient.

Ramir Roger considera que “es ve d’un punt inicial en què la participació era pràcticament inexistent, un àmbit de la política local que no havia estat cuidat com es mereix”.

El regidor Roger recorda que actualment està en exposició pública el Reglament de Participació Ciutadana fins el 2 d’octubre per tal que els veïns i veïnes puguin fer aportacions.

Ramir Roger creu que l’àmbit de la participació s’ha de treballar més perquè els ciutadans encara no estan acostumats a implicar-se. Segons ell, les experiències més avançades en participació solen ser en els pressupostos però hi ha molts més àmbits per tirar endavant.

El taller es farà el proper dimarts 18 de setembre a partir de dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament. Està adreçat a la ciutadania en general a partir dels 16 anys i als representants de les entitats.Publicat:
13-09-2018 / 11:50:00
Actualitzat:
13-09-2018 / 11:51:08

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits