malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar organitza un taller de participaciˇ ciutadana

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat un taller de participaciˇ ciutadana amb l’objectiu d’oferir eines i conceptes sobre aquesta matŔria, segons ha explicat el regidor de Participaciˇ, Ramir Roger.

El taller estarÓ impartit per experts en participaciˇ i, entre altres, explicaran quins sˇn els beneficis de la participaciˇá i a travÚs de quines eines i mecanismes es pot participar per tal que sigui eficient.

Ramir Roger considera que “es ve d’un punt inicial en quŔ la participaciˇ era prÓcticament inexistent, un Ómbit de la polÝtica local que no havia estat cuidat com es mereix”.

El regidor Roger recorda que actualment estÓ en exposiciˇ p˙blica el Reglament de Participaciˇ Ciutadana fins el 2 d’octubre per tal que els ve´ns i ve´nes puguin fer aportacions.

Ramir Roger creu que l’Ómbit de la participaciˇ s’ha de treballar mÚs perquŔ els ciutadans encara no estan acostumats a implicar-se. Segons ell, les experiŔncies mÚs avanšades en participaciˇ solen ser en els pressupostos per˛ hi ha molts mÚs Ómbits per tirar endavant.

El taller es farÓ el proper dimarts 18 de setembre a partir de dos quarts de vuit del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament. EstÓ adrešat a la ciutadania en general a partir dels 16 anys i als representants de les entitats.Publicat:
13-09-2018 / 11:50:00
Actualitzat:
13-09-2018 / 11:51:08

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits