malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La regidora d'Urbanisme considera que el Pla Especial no ha de ser cap entrebanc per a la construcció de l'espai polivalent

El govern de Malgrat de Mar ha fet aquesta setmana un nou pas per a la construcció de l'espai polivalent que s’ubicarà al costat del camp municipal d’esports. Concretament, s’ha licitat l’execució de les obres amb un import de pràcticament 800.000 euros. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, ha explicat que l’adjudicació de l’obra però està condicionada a l’aprovació del Pla Especial de la zona. A priori, segons ella, no ha d’haver-hi cap entrebanc.

La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, ha respost les crítiques que el portaveu del PSC ha fet des d’Ona Malgrat en què destacava que el projecte de la pista polivalent “és a mitges i incomplet”. Segons ella, l'espai sempre s'ha concebut amb una coberta però sense tancaments.

D’altra banda, i encara en l’àmbit urbanístic, l’equip de Govern ha adjudicat les obres del projecte d’urbanització de la “Prolongació de l’avinguda Mediterrània i la seva connexió amb el carrer Sant Elm. S’ha adjudicat a COPCISA per un import 1.200.000 euros. La regidora d’Urbanisme ha explicat el calendari d’aquestes obres que tenen un termini d’execució de tres mesos. Ara, però, l’empresa haurà d’elaborar i presentar el pla de seguretat i després es formalitzarà el contracte. Segons Castellà, si els compleixen tots els terminis, les obres podrien estar enllestides al gener del 2019.Publicat:
07-09-2018 / 13:15:47
Actualitzat:
07-09-2018 / 13:29:16

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits