malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La regidora d'Urbanisme considera que el Pla Especial no ha de ser cap entrebanc per a la construcciˇ de l'espai polivalent

El govern de Malgrat de Mar ha fet aquesta setmana un nou pas per a la construcciˇ de l'espai polivalent que s’ubicarÓ al costat del camp municipal d’esports. Concretament, s’ha licitat l’execuciˇ de les obres amb un import de prÓcticament 800.000 euros. La regidora d’Urbanisme, Mireia CastellÓ, ha explicat que l’adjudicaciˇ de l’obra per˛ estÓ condicionada a l’aprovaciˇ del Pla Especial de la zona. A priori, segons ella, no ha d’haver-hi cap entrebanc.

La regidora d’Urbanisme, Mireia CastellÓ, ha respost les crÝtiques que el portaveu del PSC ha fet des d’Ona Malgrat en quŔ destacava que el projecte de la pista polivalent “Ús a mitges i incomplet”. Segons ella, l'espai sempre s'ha concebut amb una coberta per˛ sense tancaments.

D’altra banda, i encara en l’Ómbit urbanÝstic, l’equip de Govern ha adjudicat les obres del projecte d’urbanitzaciˇ de la “Prolongaciˇ de l’avinguda MediterrÓnia i la seva connexiˇ amb el carrer Sant Elm. S’ha adjudicat a COPCISA per un import 1.200.000 euros. La regidora d’Urbanisme ha explicat el calendari d’aquestes obres que tenen un termini d’execuciˇ de tres mesos. Ara, per˛, l’empresa haurÓ d’elaborar i presentar el pla de seguretat i desprÚs es formalitzarÓ el contracte. Segons CastellÓ, si els compleixen tots els terminis, les obres podrien estar enllestides al gener del 2019.Publicat:
07-09-2018 / 13:15:47
Actualitzat:
07-09-2018 / 13:29:16

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits