malgratcomunicacio.cat

En directe

Mª Antònia Pelegrín, directora del Col·legi Maristes Sant Pere Chanel

180 infants participaran a la Trobada InterMaristes de bàsquet que es farà a Malgrat de Mar

Sis equips prendran part a la trobada, que aplegarà 180 nens i nenes de les categories mini i infantil, tant masculí com femení, al pavelló Germans Margall. La proposta, organitzada conjuntament per l'AECAM i el Col·legi Maristes Sant Pere Chanel, pemetrà preparar la temporada de bàsquet, i intercanviar diferents impressions en relació a aspectes tècnics dels clubs. Paral·lelament, l'escola ha programat diverses activitats que duran a terme amb els infants dels dos clubs que s'hi quedaran a dormir aquest cap de setmana.
 Publicat:
05-09-2018 / 11:59:24
Actualitzat:
05-09-2018 / 12:41:33

Els clubs de les escoles Maristes de Lleida, Rubí, Badalona, Mataró i Sants - Les Corts, i l'AECAM seran els que prendran part en la primera Trobada InterMaristes, que tindrà lloc aquest cap de setmana al pavelló Germans Margall. La proposta permetrà, d'una banda, jugar alguns partits per a preparar la temporada d'enguany i, de l'altra, que els coordinadors dels diversos clubs puguin reunir-se i intercanviar coneixements.

Mª Antònia Pelegrín, directora del Col·legi Maristes Sant Pere Chanel, espera que "aquest torneig es mantingui i es faci de manera rotativa en diferents escoles". "No és un torneig competitiu. L'objectiu principal és conviure nens i nenes que els agrada un esport i que formen part a la mateixa xarxa d'escoles de Catalunya", ha afegit Pelegrín. La idea dels organitzadors és que la trobada creixi i s'obri a altres edats i, fins i tot, a altres disciplines esportives.

Els esportistes de dues de les escoles maristes, les de Lleida i Rubí, es quedaran, a més, a dormir a les instal·lacions del Col·legi Maristes Sant Pere Chanel. L'escola els ha programat diverses activitats durant tot el cap de setmana.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits