malgratcomunicacio.cat

En directe

Elena Dorado, directora del Casal, amb les seves coordinadores

El Casal Municipal d'Estiu tanca portes amb un balanç positiu

El Casal d'Estiu de l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha consolidat enguany com un servei d'educació en el lleure inclusiu, per a infants i joves d'entre 3 i 15 anys. Des de la direcció se n'ha fet un balanç positiu, tot i que alguns pares hagin mostrat el seu desacord amb el fet que els infants que han anat a la platja i a la piscina se'ls hagi hagut de recollir a les places de Les Puntaires i de la Germana Campos, respectivament.Publicat:
05-09-2018 / 10:31:00
Actualitzat:
05-09-2018 / 12:34:19

296 nens i nenes han pres part aquest any al Casal Municipal d'Estiu, que s'ha dut a terme a l'escola pública Marià Cubí amb 24 monitors. En tot l'estiu s'ha treballat al voltant de dos eixos: al juliol, les activitats giraven al voltant d'un periodista viatger; i a l'agost, es va recrear la vida en un barri.

Elena Dorado, directora del servei, ha balanç positiu de l'edició del casal d'enguany. "Hem tingut força nens i els monitors han treballat molt bé. Els nens estan contents. Sempre hi ha famílies que posen pegues, però mai plou a gust de tothom", ha explicat Dorado.

La directora ha puntualitzat que una de les qüestions que ha suposat més queixes per part de les famílies ha estat el fet que els nens i nenes s'haguessin de recollir a la plaça de les Puntaires quan anaven a la platja i a la de la Germana Campos després de l'activitat de piscina. Dorado diu que "es valora que els nens no hagin de fer un esforç de pujar i baixar al Marià Cubí i, per tant, es pensa en ells". Per facilitar la recollida als pares, a més, la directora ha detallat que s'ha donat "mitja hora de marge per tal que hi poguessin arribar amb tranquil·litat". Tot i això, els pares s'han queixat.

Una altra de les millores que s'han introduït en el funcionament del Casal Municipal d'Estiu d'enguany és que el servei de menjador que s'ha ofert no s'ha fet amb catèring sinó amb àpats cuinats el mateix dia a l'escola Marià Cubí.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits