malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El PSC torna a demanar "diàleg i consens" sobre la reforma del Passeig Marítim

El PSC torna a demanar al govern de Malgrat de Mar “diàleg i consens” en referència al projecte de reforma i rehabilitació del passeig marítim.

El portaveu dels socialistes malgratencs demana “actuar sense presses” i tenir en compte els ciutadans que ja han expressat la seva disconformitat amb el plantejament d’aquesta reforma. Segons Mercader, aquest projecte hauria d’agradar a tothom i el fet que s’hagi creat una plataforma ciutadana que ha recollit 650 signatures en contra demostra que no hi ha consens.

El PSC ha presentat al·legacions sobretot pel que fa a les contribucions especials que, segons Mercader, “si són acceptades poden ajudar a qui hi hagi un consens més ampli en un projecte tan important per a la població com és aquest”. Segons Joan Mercader, l’Ajuntament hauria de buscar subvencions d’altres administracions per tal de disminuir tant l’aportació del consistori com la dels veïns.

Els socialistes malgratencs s’ofereixen al govern per “ajudar pel bé de Malgrat de Mar” i demanen “actuar deixant de banda els interessos partidistes”. Publicat:
05-09-2018 / 10:00:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits