malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge del futur Passeig Marítim de Malgrat de Mar

Els veïns afectats per la futura reforma del Passeig Marítim creen una plataforma ciutadana

La plataforma, de participació transversal i lliure, vol ser un element que aglutini els veïns i veïnes del Passeig Marítim afectats pel projecte de remodelació que es vol fer a la zona. Aposta per un "consens previ de tothom i de totes les parts implicades" i, per això, han demanat a l'Ajuntament una reunió amb tots els partits polítics. En aquest sentit, i segons la plataforma, el primer tinent d'alcalde Ramir Roger ja s'ha compromès a organitzar una trobada durant la primera quinzena de setembre.Publicat:
23-08-2018 / 14:32:23
Actualitzat:
23-08-2018 / 15:37:44

Des de la plataforma ciutadana defensen que el Passeig Marítim ha de ser un "eix fonamental i vertebrador per a tota la població". Demana "claredat, transparència, racionalització i sentit comú" i fugir de "polítiques neoliberals o especulatives". També rebutja malbaratar els recursos dels ciutadans amb accions no contrastades ni consensuades, ni tampoc pactades ni participades".

Els veïns que han creat la plataforma no són els promotors de la recollida de signatures que s'ha fet recentment, tot i que alguns sí han signat contra el projecte de remodelació que es vol fer al Passeig Marítim i les contribucions especials. Joan Barrachina, portaveu de la plataforma, diu que la idea és que "aglutini la gran majoria dels veïns i veïnes afectats per tal de poder tenir un feedback directe amb l'Ajuntament i tota la informació precisa en cada moment del projecte i, a més, poder fer els canvis necessaris, si es poden fer, per tal de tenir un passeig de tots i per a tots".

Barrachina reconeix que "ningú està en contra que s'hagi de fer una remodelació i un arranjament del passeig", però des de la plataforma qüestionen alguns dels elements que s'han inclòs a la part tècnica del projecte i les contribucions especials. "No farem un greuge comparatiu amb la resta, però potser es poden buscar subvencions o altres solucions que apaivaguin el tema", afegeix Barrachina.

La primera actuació que ha dut a terme la plataforma ciutadana ha estat crear un perfil a Twitter a través del qual tothom qui ho desitgi podrà seguir de prop qualsevol qüestió relacionada amb el projecte de remodelació del Passeig Marítim. El seu portaveu també s'ha pogut reunir aquest matí amb el primer tinent d'alcalde Ramir Roger, que s'ha compromès a organitzar una trobada durant la primera quinzena de setembre "amb l'equip de govern i totes les forces polítiques".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits