malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El regidor de Cultura considera que la Summer Moguda s'hauria de replantejar

Més de 52.600 persones han passat per la Festa Major de Sant Roc segons ha explicat a Ona Malgrat el regidor de Cultura, Paco Márquez. 

Márquez ha donat altres xifres com les 2.676 persones que van passar per l’exposició de miniatures fetes a mà que al llarg dels 10 dies de la Festa Major es podia veure a l’Arxiu Municipal.

Per Barraques van passar unes 17.700 persones al llarg de 3 dies.

El concert de blues que s’ha fet per primera vegada a la Festa Major va ser seguit per 600 persones, una xifra que ha sorprès agradablement al regidor de Cultura.

Paco Márquez considera, però, que hi ha activitats que s’han de “replantejar, estudiar o millorar” com ara la Summer Moguda. Márquez es mostra preocupat pel consum d’alcohol entre els menors als voltants de la platja. Segons ell, s’ha de reflexionar des de diferents àmbits com ara la seguretat i la sanitat.

D’altra banda, Paco Márquez ha avançat que en els propers dies mantindran una reunió amb els responsables de l’empresa de repartiment dels programes de Festa Major per saber per què no han arribat a molts indrets de la població.

L’absència del pregó de Festa Major també ha provocat crítiques. En aquest sentit, Márquez recorda que ja els anys 2010 i 2012 no va haver-hi pregó. En tot cas, emplaça a obrir un diàleg sobre quin hauria de ser el model de pregó de Festa Major. Va més enllà i es pregunta per què no hi ha pregó a la Festa Major de Sant Nicolau que es celebra al desembre.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha volgut agrair la feina feta per part dels membres de les entitats i dels tècnics i treballadors del consistori. Segons ell, prop de 200 persones que han treballat intensament aquests dies per tal que tot es desenvolupi de la millor manera.Publicat:
23-08-2018 / 10:25:47
Actualitzat:
23-08-2018 / 10:43:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits