malgratcomunicacio.cat

En directe

Pintada en una de les papereres de la plaça de l'Església
Societat

L'Ajuntament invertirà més de 13.000 euros en la neteja de pintades

L'Ajuntament de Malgrat de Mar començarà una nova campanya de neteja i prevenció de grafits, pintades i tags en façanes, mobilitari i equipaments municipals. La iniciativa, que contempla una inversió de 13.206,88 euros en treballs de neteja, també preveu la conscienciació ciutadana i el reforç de la vigilància policial.
 Publicat:
22-08-2018 / 10:00:38
Actualitzat:
22-08-2018 / 12:41:30

Les actuacions de neteja es duran a terme en diferents indrets del poble. A la plaça de l'Església s'hi netejarà la tarima, la font i el mobiliari urbà; al Passeig de Mar s'actuarà en bancs, baranes, cartells i papereres; i al Parc de Can Campassol, es netejaran els jocs infantils, els espais i els lavabos. També es rentaran les façanes de l'Arxiu Municpal, l'ascensor inclinat, la Biblioteca La Cooperativa, el Centre Cultural i el Mercat Municipal, els passos soterranis del Passeig de Mar, els plafons digitals d'informació al carrer i les minideixalleries.

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme, Obra Pública, Serveis, Activitats i Medi Ambient, ha recordat que per lluitar contra les pintades cal "netejar constantment, buscar espais alternatius per tal que els joves puguin expressar-se i treballar la vessant social i educativa i intentar fer campanya en escoles i instituts". Castellà també ha avançat que des de l'Ajuntament es vol ajudar als propietaris d'aquelles façanes que han estat pintades. En aquest sentit, la regidora diu que "ja s'han iniciat converses amb especialistes per donar llum a la neteja de pintades de les façanes privades del municipi" perquè, afegeix Castellà, "l'Ajuntament no assumeix aquest cost i és un problema pel privat", que ha d'assumir el 100% de la despesa.

La contractació del servei de neteja de grafits, pintades i tags en façanes, mobiliari i equipaments municipals ha estat aprovada aquest dimarts per la Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits