malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El Maresme podria registrar avui nivells alts de l'ozó troposfèric

El departament de Territori i Sostenibilitat ha emès un avís preventiu davant la possibilitat que avui dimarts els nivells d’ozó troposfèric siguin elevats a la zona de qualitat de l'aire del Maresme.

Per reduir l’exposició a l’ozó troposfèric i als possibles efectes sobre la salut d’aquest contaminant, es recomana a les persones més vulnerables a aquests efectes com ara persones amb malalties cardíaques o de l’aparell respiratori, els nadons, els nens en edat preescolar i les dones embarassades, que redueixin les activitats que suposin esforços corporals intensos, realitzades a l'aire lliure, durant el període que se superi el llindar d’informació.

Segons informa el departament de Salut, els efectes que l'ozó pot provocar sobre la salut de les persones són tos, irritacions a la faringe, el coll i els ulls, i dificultats respiratòries com la gola seca. També pot produir altres problemes respiratoris com una major incidència i un agreujament de l'asma, la reducció de la funció pulmonar i una inflamació de les vies respiratòries, que generi símptomes respiratoris i una alteració del rendiment.

Hem entrevistat Isabel Hernández, subdirectora de Prevenció i Control de Contaminació Atmosfèrica. Hernández ha dit a Ona Malgrat que el Maresme és una de les comarques de Catalunya amb la qualitat de l'aire més elevada.Publicat:
21-08-2018 / 12:19:40
Actualitzat:
21-08-2018 / 13:56:43

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits