malgratcomunicacio.cat

En directe

Ona Malgrat ha apostat per connexions en directe via Facebook Live
Societat

Ona Malgrat aposta per nous formats a la Festa Major de Sant Roc

Ona Malgrat ha estat present a la Festa Major de Sant Roc a través de les xarxes socials explicant i entrevistant els principals protagonistes dels actes que s’han fet al llarg dels últims 10 dies a la població.

Enguany, l’emissora municipal ha apostat pel Facebook Live com a vehicle per acostar els ciutadans no només els sons sinó també les imatges de la Festa Major de Sant Roc. En aquest sentit, cal destacar les més de 20 connexions en directe i les múltiples entrevistes des de diferents escenaris com ara les Barraques, la platja, el parc de Can Campassol, l’Arxiu Municipal o des de carrers i places com ahir mateix amb la connexió des de la plaça de l’Àncora per explicar l’actuació castellera dels Maduixots.

Els diferents vídeos de Facebook Live han aconseguit una mitjana de 1500 reproduccions entre els seguidors de la pàgina d’Ona Malgrat.

D’altra banda, Ona Malgrat va emetre per la FM i en directe des de la plaça de l’Església el dijous, diada de Sant Roc, un programa especial de 2 hores pel qual van passar altres protagonistes de la Festa Major.

A més, durant la setmana prèvia a la Festa Major, també es van realitzar entrevistes a l’Informatiu del Migdia a la una.Publicat:
21-08-2018 / 10:28:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits