malgratcomunicacio.cat

En directe

La Nit de la Sardana és una de les activitats de la Festa Major
Societat

Els partits polítics del govern fan un bon balanç de la Festa Major de Sant Roc

Els partits polítics que formen el govern municipal, JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, han fet una primera valoració de la Festa Major de Sant Roc 2018 que diumenge al vespre tancava després de 10 dies d’intensa activitat. Enguany, una de les novetats ha estat que no hi ha hagut el tradicional pregó que dona el tret de sortida a la Festa Major.

Des de JXM, l’alcaldessa Carme Ponsa fa un balanç “molt positiu” posant en valor “el bon ambient que s’ha viscut a tot arreu, a places i carrers”. Ponsa també ha recordat que no s'han produit incidents destacables a Barraques i que la festa s'ha desenvolupat amb normalitat i amb la implicació de molts malgratencs i malgratenques.

Des d’ERC fan un balanç “positiu”. El regidor Ramir Roger ha destacat que la majoria d’actes “han estat un èxit”, fins i tot els més nous com el concert de blues que es va fer el dimecres 15 al Parc del Castell. Ramir Roger ha volgut agrair públicament la feina de les entitats i del personal tècnic de l’Ajuntament.  

Des del PDeCAT, Jofre Serret també fa un “balanç positiu” comentant que hi ha hagut una confluència de públic molt important i molt variat. A més, destaca la solidaritat dels malgratencs a la marató de donació de sang. Serret considera com a aspecte a millorar que “cal recuperar el pregó de la Festa Major”.

Des de la CUP, Núria Casajuana ha posat en valor el fet que hi ha hagut una graella d’activitats molt diversa per a tots els públics. D’aquesta manera, segons ella, tothom es pot sentir interpel·lat a participar d’aquestes festes populars. Casajuana ha recordat que hi ha actes ja consolidats dins la Festa Major i altres de nous que s’introdueixen i que s’hauran de consolidar o no.Publicat:
21-08-2018 / 08:39:34
Actualitzat:
21-08-2018 / 10:09:22

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits