malgratcomunicacio.cat

En directe

Veïns dels Passeig Marítim entrant les 650 signatures a l'Ajuntament de Malgrat de Mar

Recullen més de 650 signatures contra el projecte de remodelació del Passeig Marítim

Veïns del Passeig Marítim han entrat per registre a l'Ajuntament més de 650 signatures contra el projecte de remodelació de la zona. Consideren que el Passeig Marítim necessita un canvi, però asseguren que no se'ls ha tingut en compte a l'hora d'elaborar el projecte i creuen que les contribucions especials que hauran de pagar són massa elevades.Publicat:
20-08-2018 / 08:46:32
Actualitzat:
20-08-2018 / 09:29:37

652 signatures són les que han aconseguit recollir els veïns i veïnes del Passeig Marítim per protestar contra les contribucions especials que hauran de pagar per tal que es pugui dur a terme el projecte de remodelació previst a la zona.

Antonio Rueda, un dels veïns del Passeig Marítim que haurà de pagar 1.718,81 euros de contribucions especials, considera que el govern no els ha escoltat. Una altra de les veïnes, Olga Muñoz, diu que no es neguen a pagar, però demana a l'Ajuntament que es busquin subvencions perquè, entre d'altres coses, creu que "es pagarà el Passeig Marítim dues vegades perquè pujaran els impostos". "Volem pagar el mínim i que se'ns tingui en compte, que ens facin cas i ens escoltin. Amb els hotels sí s'han reunit i han negociat; amb nosaltres s'han reunit al Centre Cultural, però no tothom va rebre la carta de la reunió i només érem cinc", destaca Muñoz.

Les signatures que han entrat per registre a l'Ajuntament els veïns i veïnes del Passeig Marítim són la darrera acció que han dut a terme per mostrar el seu rebuig a les contribucions especials que hauran de pagar. A banda de presentar al·legacions al projecte, que el govern municipal va desestimar, també van queixar-se en un ple municipal.
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits