malgratcomunicacio.cat

En directe

Ajuntament de Malgrat de Mar, aquest migdia
Societat

Malgrat de Mar recorda les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils d'ara fa un any

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha guardat 5 minuts de silenci aquest migdia en record i homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils d'ara fa un any. D'aquesta manera, el consistori s'ha sumat a la convocatòria feta per les entitats municipalistes, la FCM i l'ACM, per mostrar el seu rebuig a qualsevol tipus de violència i terrorisme. Molts Ajuntaments i Consells Comarcals s'han unit a aquesta convocatòria. A més, les banderes de la façana consistorial onegen a mig pal.

A la concentració s'ha llegit un manifest elaborat per l'ACM que defensa la pau i la convivència i recorda la feina feta pels serveis d'emergències mèdiques i per la policia catalana. El text critica la venda d'armes per part d'estats democràtics perquè acaben contribuint al terrorisme internacional.

Al text es pot llegir que "cal que els països que es pretenen a si mateixos com a democràtics, civilitzats i moderns no contribueixin de cap manera en la venda d'armes i material bèl·lic als intolerants, de manera directa o indirecta. El compromís amb la pau és i ha de ser una prioritat per tots nosaltres i, per tant, com a s ocietat no podem tolerar en cap cas que el negoci armamentístic sigui aliè a la realitat creixent del terrorisme internacional. Tots hem de predicar amb l'exemple".Publicat:
17-08-2018 / 11:28:21
Actualitzat:
17-08-2018 / 12:19:36

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits