malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Twitter Marsave Socorrismo
Societat

Simulacre de salvament i reanimació aquest dilluns a la platja de l'Astillero

L'empresa de salvament i socorrisme "Marsave" farà aquest dilluns 13 d'agost a partir de les 11 del matí a la platja de l'Astillero un simulacre de salvament i reanimació. L'objectiu és posar a prova tots els agents implicats en una situació d'emergència a la platja per poder comprovar si funciona de manera correcte o, per contra, s'han de millorar alguns aspectes. 

Concretament, es simularà una víctima que es troba a dins de l'aigua a uns 100m de la riba de la platja, entrarà en parada cardiorespiratòria i el socorrista situat a torre de vigilància del davant,es llençarà a l'aigua per socorre-la. Com marquen els protocols, s'activaran els recursos necessaris des de la base central de la platja. Una vegada que el socorrista es trobi amb la víctima farà servir un quad i una moto d'aigua de rescat per evacuar a la persona fins a la riba. Allà es començaran les maniobres d'RCP. Finalment, es reverteix la parada, es comproven constants estables i la víctima és evacuada de la platja per part dels serveis d'emergència.

Marsave realitza aquests simulacres a les diferents platges dels municipis on gestiona el servei de salvament i socorrisme durantla temporada estiuenca. Publicat:
11-08-2018 / 13:39:15
Actualitzat:
13-08-2018 / 08:23:59

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits