malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge histňrica de Can Palomo. Foto: Facebook Salvem Can Palomo
Societat

El PSC considera una "mesura molt drŕstica" suspendre les llicčncies d'enderrocament de Can Palomo

El ple de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dijous l’inici dels treballs previs per a la catalogació de la masia de la finca del Bon Pastor com a Bé Cultural d’Interčs Local. A més, també s’ha tirat endavant la suspensió durant un any de les llicčncies d’enderrocament sobre aquesta finca i, de manera paralˇlela, l’encŕrrec d’un estudi a Patrimoni per cončixer més a fons els valors artístics, histňrics i etnolňgics de la finca.

El punt ha tirat endavant amb els vots favorables de l’equip de govern, és a dir, JXM, ERC, el PDeCAT i la CUP. Els regidors del PSC han votat en contra.

Des del PSC s’han mostrat en desacord amb la suspensió de les llicčncies d’enderrocament. Segons el regidor Sergi Ortín, es tracta “d’una mesura molt drŕstica”. A més, va retreure a l’equip de govern que no hagi parlat amb la propietat d’aquesta finca.

El regidor socialista va subratllar que el seu partit vol treballar en la preservació de la finca de Can Palomo perň no comparteixen la manera com s’estŕ gestionant per part del govern.

La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellŕ, va mostrar la seva sorpresa pel vot contrari dels socialistes. Castellŕ, que va recončixer que encara no s’han mantingut converses amb la propietat, va destacar que aquesta suspensió és “un acte preventiu”.

Recordem que al ple del juliol es va aprovar, per unanimitat, una moció per iniciar els trŕmits administratius per a la catalogació d'aquesta finca com a Bé Cultural d'Interčs Local.

Altres punts del ple

D’altra banda, el ple ordinari d’agost també ha aprovat inicialment el reglament de participació ciutadana amb el vot a favor dels partits al govern, JXM, ERC, PDeCAT i la CUP. El PSC, a l'oposició, s’ha abstingut.

Destacar també l’aprovació provisional de la modificació dels articles 55 i 56 de la normativa del POUM, i de la delimitació de les subzones de casc antic. En aquest cas, ha tirat endavant amb el vot a favor del govern municipal. El PSC ha votat en contra. La regidora del PP no va assistir al ple.Publicat:
10-08-2018 / 09:32:31
Actualitzat:
10-08-2018 / 09:50:33

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits