malgratcomunicacio.cat

En directe


Una xerrada sobre el procés de creació d'un retaule tancarà avui la Festa dels Empestats

La conferència anirà a càrrec d'Irene Abril Vilamala, doctora en Història de l'Art per la Universitat de Girona, que traslladarà els assistents als segles XVI i XVII. La xerrada servirà, entre d'altres coses, per descobrir què s'amaga darrere del procés de creació d'un retaule i conèixer personatges com ara Claudi Perret, un escultor vinculat al retaule de Malgrat de Mar. L'acte tindrà lloc avui a les 21:30h als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.Publicat:
09-08-2018 / 09:27:01
Actualitzat:
09-08-2018 / 10:38:16

El retaule de la primitiva església de Malgrat de Mar a principi del segle XVII, uns anys abans dels episodis de la pesta bubònica, i els seus protagonistes centraran la conferència d'aquesta nit, que servirà per cloure la Festa dels Empestats d'enguany. Irene Abril Vilamala, doctora en Història de l'Art per la Universitat de Girona i membre del Grup de Recerca d'Art Modern de la mateixa universitat, serà l'encarregada d'apropar als assistents el procés de creació d'un retaule.

La professora farà referència a Claudi Perret i explicarà el sentit de la creació dels retaules. Abril ha avançat que Perret va participar en l'elaboració del retaule de Malgrat de Mar juntament amb el seu cunyat.

La conferència d'avui vestirà la cinquena edició de les Nits d'Història, que organitza l'Arxiu Municipal amb el suport de la Festa dels Empestats.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits