malgratcomunicacio.cat

En directe

Presentació dels Punts Liles
Ona política

Malgrat de Mar vol una Festa Major lliure de violència masclista i LGTBIfòbica

L'equip de govern de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat aquest matí una campanya que té per nom "Punts Liles" amb l'objectiu que la població sigui un espai de convivència i lliure de qualsevol tipus de violència, però sobretot lliure de la violència masclista i LGTBIfòbica.

Aquesta campanya, que tindrà continuïtat en el temps, s'estrena per la Festa Major de Sant Roc amb un punt informatiu a les Barraques on qualsevol persona que pateixi una agressió rebrà una primera assistència. Hi haurà personal format.

Durant la presentació aquest matí, el regidor d'Igualtat, Jofre Serret, ha posat en valor la transversalitat d'aquesta iniciativa que implica totes les regidories del consistori. A partir d'ara, i segons Serret, s'iniciarà l'aplicació d'un protocol a nivell municipal per tal que aquesta no sigui només una campanya puntual.  

Per la seva banda, la regidora d'Educació, Núria Casajuana, ha destacat que l'Ajuntament de Malgrat de Mar posa el seu gra de sorra a un problema global i col·lectiu a banda de la tasca que es fa a nivell de Seguretat i Protecció. Casajuana ha explicat que la tasca que es portarà a terme des del punt lila és la "d'acompanyar, donar seguretat i comfort a la vícitma i respectar sempre la seva decisió, que pot ser la de denunciar o no". "A més, també es tracta de recordar als agressors que no són benvinguts en aquest espai", ha afegit.

L'alcaldessa, Carme Ponsa, ha explicat que els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra formen part activa del Punt Lila que hi haurà a Barraques.

Per últim, el regidor de Participació, Ramir Roger, també ha posat en valor la transversalitat d'aquesta iniciativa en què és molt important la feina que poden fer les entitats a banda del govern i l'Ajuntament.

S'han editat 10.000 díptics informatius en què hi ha recomanacions sobre què cal fer en cas de veure o patir una agressió.Publicat:
07-08-2018 / 12:58:32
Actualitzat:
07-08-2018 / 15:17:36

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits